“Цей раз буде дівчинка?”: вагітна Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але видала своє положення

Відома українська телеведуча Катерина Осадча сколихнула мережу новою фотографією, яка наштовхнула шанувальників на думку про цікаве положення зірки.

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча рік тому офіційно стала багатодітною матір’ю. Зірка виховує сина від першого шлюбу Іллю Поліщука, а також двох маленьких спадкоємців від Юрія Горбунова — Івана та Данила.

Катя Осадча поставила Юрія Горбунова перед фактом майбутнього поповнення
Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але видала своє положення

Минулого року подружжя дуже сподівалися на народження дівчинки, але доля розпорядилася іншим чином. Втім Юрій Горбунов не вішає носа і сподівається, що кохана дружина все ж таки подарує йому і дівчинку.

 Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але видала своє положення

Натомість Катя Осадча не поспішає давати відповідь. Але шанувальники пари впевнені, що телеведуча поступиться і все ж таки наважиться на ще одні пологи.

Варто відмітити, що з якоїсь причини Катя навіть у війну не поїхала за кордон і ховалася на заході України разом з дітьми. Зараз телеведуча в столиці, але на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у нових кадрах не показує себе нижче грудної клітки, наче приховуючи свій стан. Варто відмітити, що Катерина вчинила так під час двох попередніх вагітностей, тому фанати знаменитості одразу ж почали припускати, що вона дійсно може виношувати дитину.

Катя Осадча засвітила округлий живіт та вразила мережу новиною. Скріншот коментарів під публікаціє ведучої

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов заговорив на всю Україну про можливість усиновлення дитини. У зв’язку з тим, що в Україні дуже багато сиріт зіркове подружжя дало зрозуміти, що вони готові надати дім прийнамні одному малюнку. Тим не менш, поки що юридично це неможливо і треба чекати коли закінчиться війна.

Схожі статті