|
22.02.2024 15:07

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина: фото зіркових батьків і дівчинки облетіло мережу

Свого часу здавалося, що Володимира Кличка та Оксану Марченко нічого не обʼєднує, окрім як належність до елітних кіл. Але з'ясувалося, що спільного в них набагато більше.

Перед тим, як втікти з України Оксана Марченко активно займалася релігією та освітньої діяльністю навколо даної теми. Зірка доволі серйозно ставилися до цього і декілька років працювала над відповідними проєктами.

Але деякі особисті моменти, пов’язані з православ’ям телеведуча не розкривала. Як наприклад, стосунки зі своїми кумами, а також хрещеною дочкою.

Володимир Кличко розповів про спільну дитину з відомою ведучою

Володимир Кличко розповів про спільну дитину з відомою ведучою

Виявляється, що з Володимиром Кличком Оксану об’єднує не тільки належність до української еліти, але й таїнство хрещення. У житті зірок з’явилася донечка, який вони стали хрещеними батьками у Лаврі. Ця дівчинка — спадкоємиця Шуфрича, і саме він попросив телеведучу та спортсмена стати їй батьками і наставниками.

Відповідна публікація свого часу з’явилася на особистій сторінці Оксани Марченко в соціальній мережі Facebook. Вона додала декілька ексклюзивні фотографії, а також описала захід, який відбувся з вищевказаної нагоди.

Церемонія проводилася з пишністю. Хрещені батьки виглядали просто неперевершено, і було помітно, що обидва дуже постаралися. Але зараз невідомо, чи спілкується Марченко з донькою Шуфрича, і так само, чи підтримує Кличко зв’язок зі своєю кумою та дочкою.

Володимир Кличко розповів про спільну дитину з відомою ведучою

Нагадуємо, що 16 лютого 2022 Оксана Марченко виїхала за кордон, після чого місяцями не виходила на зв’язок. Лише пізніше за скандальних обставин вона все ж таки показалася на людях. Володимир Кличко в свою чергу евакуювався разом з маленькою донечкою від американської акторки. Але де зараз він знаходиться достеменно невідомо. Єдине, що він розповів — це те, що його рідна дочка знаходиться в безпеці.

Ба більше, його колишня наречена навіть отримала можливість побачитися зі спадкоємицею, а також розповісти світу про те, як насправді боксер отримав право на опікунство над дівчинкою.