Розставання під час війни: Заливако і Богдан, Дантес і Дорофєєва та інші зіркові пари, які більше не разом

Під час війни в українському шоу-бізнесі стався бум розлучень та розставання. Хто з зірок вже повідомив про те, що вони більше не разом? Детальніше в статті.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Дантес показав ніжне фото з колишньою дружиною коханця Дорофєєвої Кацуріна
Зіркові пари, які більше не разом

Новина про розлучення Володимира Одеса та Наді Дорофєєвою стала вражаючою. Насправді пара розійшлася давно, але під час війни вирішила зізнатися, так як не бачила можливості продовжувати робити вигляд, ніби все в порядку. Подейкують, що обидві зірки вже знайшли своє щастя.

Михайло Заливако і Анна Богдан

Михайло Заливако та переможниця Холостяка-11 Анна Богдан більше не разом
Зіркові пари, які більше не разом

Шанувальники пари підозрювали, що в них все пішло шкереберть. І це виявилося правдою. Нещодавно дівчина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що їхні стосунки закінчилися. Причину розриву зірки не назвали.

Поліна Логунова і Дмитро Ступка

Дмитро Ступка і Поліна Логунова розлучилися
Зіркові пари, які більше не разом

Поліна повідомила про розлучення з Дмитром Ступкою незадовго до заяви про те, що вона виходить заміж за американця. Подружжя розлучилися уже після того, як переїхали до Сполучених Штатів, але коли саме стався розрив достовірно невідомо.

Роман та Іванна Сасанчин

Як виглядає мама переможця Голосу країни Романа Сасанчина
Зіркові пари, які більше не разом

Після того, як Іванна дісталася Польщі вона спочатку розповіла про кризу в стосунках, а потім заявила, що вони більше не сім’я. Формально дівчина заявила про розставання, але вже через декілька тижнів парі вдалося налагодити стосунки, тож Роман та Іванна знову разом.

Наталія Валевська

Не так давно і Наталія Валевська розповіла про те, що розлучається зі своїм чоловіком Володимиром. Пара прожила в шлюбі вельми довго, але шанувальники артистки відреагували на новину дуже спокійно та зрозумінням. Загалом співачці бажали знайти своє кохання та щастя, а також засипали її компліментами, адже Наталія — жінка неймовірної краси.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.