37-річний Володимир Остапчук показав нову дружину з дитячим візочком: таємно обзавівся третьою дитиною? (ФОТО)

Володимир Остапчук - щасливий татко двох чудових діток. Невже доля подарувала йому шанс відчути радість батьківства знову, але з новою обраницею?

Популярний шоумен Володимир Остапчук – зірковий татко. Його колишня дружина Олена подарувала йому донечку та синочка. Проте, нещодавно артист показав нові кадри вже з другою обраницею. Вони романтично прогулювалися квітучою місцевістю, а поруч із знаменитостями був маленький дитячий візочок.

37-річний Володимир Остапчук показав нову дружину з дитячим візочком

Що відомо про третю дитину Володимира Остапчука?

У 2020 році доля телеведучого повернулася догори дриґом. Він одружується вдруге. Обраницею стає молода впевнена у собі жінка – Христина Горняк, яка далека від шоу-бізнесу. Пара постійно зізнається у коханні один одному та балує подарунками.

Проте, зарано радіти за Остапчука. З його історії в Інстаграмі про дружину помітно, що пара знаходиться у публічному місці та скоріше за все немає жодного відношення до візочка.

Відомо, що до цього року діток у подружжя не було. Навпаки для Вови стало справжнім випробуванням налагодити спілкування зі своїми карапузами від першого шлюбу. Шоумен скаржився раніше, що колишня, на його погляд, не дає можливості спілкуватися з сином і дочкою. За словами знаменитості, малюки знаходяться зараз закордоном разом з їхньою мамою. Місце перебування Емілії та Евана Володимировичей – Канада.

37-річний Володимир Остапчук показав переписку з екс-дружиною

Татко не раз намагався з ними поговорити телефоном. Чи налагодилися стосунки шоумена та його екс-дружини – наразі невідомо.

Нагадаємо, що у березні 2022 ведучий став до лав територіальної оборони.

Схожі статті