Всі обранці Тіни Кароль до і після Євгена Огіра: скільки разів насправді виходила заміж 37-річна зірка

Головним коханням свого життя Тіна Кароль називає продюсера Євгена Огіра, але він – не єдиний чоловік, з яким співачку пов'язує спільне минуле.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських виконавиць, чуттєві пісні якої відображають її драматичне особисте життя. У 2008-му артистка вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, якому згодом народила сина Веніаміна. Пара була безмежно щасливою разом, допоки сімейну ідилію не порушила важка хвороба Євгена.

Після затяжного лікування у 2013 році Огір помер, зробивши Кароль молодою вдовою. А хто був у її житті до та після шлюбу з продюсером?

Дмитро Тубольцев і Тіна Кароль

18-річною Тіна Кароль, яку на той момент ще знали як Таню Ліберман, познайомилася з 24-річним режисером і актором Дмитром Тубольцевим. Після трирічного роману майбутня зірка кинула обранця, оскільки спіймала його на зраді.

Дмитро Тубольцев та Тіна Кароль
Всі обранці Тіни Кароль до і після Євгена Огіра

Кирило Туриченко і Тіна Кароль

Вперше Кирило і Тіна зустрілися, коли їй було 16, а йому 18, однак стосунки між ними зав’язалися набагато пізніше – коли співачка здобула перемогу на конкурсі “Нова хвиля”.

Кирило Туриченко та Тіна Кароль в юності
Всі обранці Тіни Кароль до і після Євгена Огіра

Доля знову звела їх разом – виконавці потрапили у відбір на Євробачення і жили в одному будинку, як на Фабриці зірок. За словами Туриченка, Тіна тоді не хотіла афішувати відносини перед своїм першим продюсером Олегом Чорним, тому зустрічалися вони таємно, але розголосу кохання пари так і не набуло – все затьмарили почуття артистки до Євгена Огіра, який з’явився у її житті саме в той момент.

Дан Балан і Тіна Кароль

Після смерті Огіра Тіна жодного чоловіка не представила, як нового коханого. Тим не менш, публіка підозрювала її у романі з молдавським артистом Даном Баланом.

Фанати обговорюють весілля Тіни Кароль і Дана Балана
Всі обранці Тіни Кароль до і після Євгена Огіра

Подейкують, іскра між ними промайнула в “Голосі країни”, хоча офіційно вони жодного разу не коментували чуток.

Детальніше про це в наступному відео:

Схожі статті