76-річна мама Наташі Корольової показала український прапор та ефектно стала біля чоловіка, схожого на Винника

Мама Наташі Корольової не забула звідки вона родом та довела всій мережі, що Україна їй - не байдужа. Дізнайтеся у матеріалі, як Людмила Поривай змінила точку зору та хто її нині оточує.

Людимила Поривай. Ця жінка всю свою молодість присвятила Києву. Вона тут активно розвивалася у творчому плані. Мама Наташі Корольової була диригенткою, викладачкою, а також телеведучою. Вона все життя працювала на трьох роботах, де викладалася наповну.

У такій креативній атмосфері зростали й Наташа зі своєю сестрою Іриною, більш знаною за псевдонімом “Руся”.

Зараз Людмила Іванівна проживає у Штатах. Проживає у шлюбі з бізнесменом Ігорем Ельперіном. Коли в Україну сунулися загарбники, пані Поривай одразу зайняла однозначну позицію: вона проти війни у рідній державі. Також мама Наташі Корольової не раз публікувала світлини з нашим жовто-блакитним прапором.

“Моя сестричка, родичі, друзі, подруги та моя країна, в якій я народилася і яку люблю усією душею! Я переживаю і страждаю разом з вами! Вірю в те, що цей жах скоро закінчиться!
Молю Бога за всіх вас!”

Нещодавно Людмила Поривай возз’єдналася із старшою донькою Русею, яка вирішила сфотографуватися у вишиванці. Поруч із знаменитостями прихильники помітили чоловіка та вирішили з’ясувати, хто це. Появилися навіть припущення, що це може бути навіть Олег Винник. У коментарях написали:

  • “Хто це? І що це за чоловік?”
  • “Це Олег Винник поруч з вами?”

Нагадаємо, що Людмила Поривай є також колишньою доценткою кафедри фольклористики, народного пісенного та інструментального виконавства Київського інституту культури.

Схожі статті