Дзідзьо вперше постав перед фанатами з дівчинкою-підлітком та вразив куму Ольгу Цибульську: “Це донька!”

Знаменитий український виконавець Дзідзьо показав своїм фанатам дівчинку, яка неймовірно схожа на нього зовнішньо. Хто вона, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Дзідзьо роками приховував своє особисте життя від аудиторії. Лише минулого року ці двері для фанатів відкрилися і вони дізналися від колишньої дружини артиста, що він був проти її творчої кар’єри, не хотів ставати батьком, і в цілому його поведінка не завжди була зразковою.

Дзідзьо вперше постав перед фанатами з дівчинкою-підлітком та вразив куму Ольгу Цибульську

Як зізнавалася Славія згодом, кожен раз, коли вона розповідає будь-які деталі про нього пресі, він дуже ображається, дзвонить та з’ясовує стосунки. Мабуть тому його нова публікація на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram була вельми неочікуваною.

Вперше артист показав свою племінницю, яку спершу прийняли за його доньку.

Дзідзьо вперше постав перед фанатами з дівчинкою-підлітком та вразив куму Ольгу Цибульську. Скріншот особистої сторінки зірки

Справа в тому, що дівчинка Вікторія неймовірно схожа на свого рідного дядька. Світловолоса красуня обрала для фотографії блакитно-жовту сукню, яка також прийшлася до душі багатьом користувачам мережі. Навіть Ольга Цибульська відреагувала на кадр, який розбурхав інтернет.

Дзідзьо вперше постав перед фанатами з дівчинкою-підлітком та вразив куму Ольгу Цибульську. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що Михайло Хома за офіційною версією не має дітей. З колишньою дружиною він прожив понад 20 років, але усі свої сили та енергію витратив на творчу кар’єру.

У якості компенсації він залишив Ярославі елітну квартиру на березі озера. Майно колишня родина не ділила, тому розлучення пройшло швидко та безболісно.

Зараз же Дзідзьо натякнув на нові стосунки, але вони ще не прийняли серйозний тон, тому він не поспішає представляти публіці нову обраницю.

Схожі статті