Куди зникла Камалія? Зірка, яка гірше за всіх переживала війну, втекла і приховує своє місцезнаходження

Найбагатша співачка України Камалія після тривалої активної підтримки України почала ховатися від користувачів мережі. Що відбувається з артисткою?

Знаменита українська співачка Камалія на початку війни була вельми емоційною. Вона виходила на зв’язок з користувачами мережі, плакала та кричала, просила росіян вийти на мітинги і робила усе, щоб привернути увагу до катастрофи, яка розгорнулася на території України.

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії
Куди зникла Камалія

Згодом її чоловік Мохаммад Захур таки вмовив її покинути Україну та перебратися до Великобританії. Саме це співачка і зробила. Певний час вона влаштовувала благодійні заходи та жертвувала гроші для українців.

Куди зникла Камалія

Згодом з’явилася інформація про те, що її чоловік придбав винищувачі для ЗСУ. Втім, на початку червня співачці довелося поговорити з журналістами та спростувати цю новину, так як вона не відповідала дійсності.  Насправді її чоловік лише посприяв передачі винищувачів.

Після цього співачка зрадила своїй звичці тримати зв’язок з фанатами і почала уходити в тінь. З якоїсь причини місцеположення акаунту артистки – Україна, а інколи стає недоступним для відстеження, хоча за офіційними даними, вона проживає у будинку падчерки Тані Захур.

На відміну від Олега Винника та Влада Ями Камалія все ж таки не дозволяє собі довго берегти мовчання. Тому є імовірність, що дуже скоро вона сама розповість, де зараз перебуває та чим займається. Адже судячи з усього, будинок Тані вона вже покинула. Можливо артистка вирішила повернутися до матері, яка відмовилася бути біженкою.

Нагадуємо, що Інна Петрівна спочатку поїхала до Європи разом з зірковою донькою, а потім повернулася додому.

Схожі статті