Хто з українських зірок-чоловіків втік закордон від війни: де зараз Влад Яма, Олег Винник, Макс Барських

Під час повномасштабного вторгнення росії на територію України чоловікам призовного віку офіційно заборонили покидати територію країни, проте деяким артистам все ж вдалося це зробити.

Влад Яма

Де зараз Влад Яма
Де зараз Влад Яма

Офіційного підтвердження, що зірковий хореограф виїхав з території України немає. Однак сам танцюрист веде себе підозріло для шанувальників, тож вони почали здогадуватися, що Влад разом з родиною міг тимчасово перебратися закордон. У перші дні повномасштабної війни Яма був вдома у Києві, однак потім перестав публікувати будь-які фото чи відео в особистому блозі — зараз він ділиться лише важливими новинами. Тож вирахувати місцезнаходження Влада неможливо. Саме така загадковість й наштовхнула його фанів на думку, що він покинув Україну.

Святослав Вакарчук

Лідер гурту “Океан Ельзи” під час воєнного стану встиг відвідати декілька міст України — артист навіть заспівав на Потьомкінських сходах і Одесі. Однак нещодавно Вакарчук почав виїжджати закордон задля благодійних концертів. Минулого тижня він разом зі своїми колегами був помічений у Берліні, де також співав задля України.

Макс Барських

Артист, який багатьох здивував своєю проукраїнською позицією певний час служив у теробороні, чого від співака такого мало-хто очікував. Проте нещодавно в особистому блозі Макса почали з’являтися фото з інших країн, зокрема Німеччини. Там Барських мав благодійне турне, отримані гроші з якого також перерахував захисникам України. Сам музикант 5 днів тому заявив, що знову повернувся додому в Київ.

Олег Винник

Де зараз Олег Винник
Де зараз Олег Винник

Український артист також не розкриває свого місцезнаходження. Більш того Олег взагалі зник з соціальних мереж і не виходить на зв’язок з шанувальниками, це змушує їх здогадуватися. що він разом з родиною міг покинути Україну.

Макс Чмерковський

Де зараз Макс Чмерковський
Де зараз Макс Чмерковський

Головний герой першого сезону “Холостяка” не приховував, що на початку березня він полетів до Штатів, куди з України добирався через Варшаву. Однак відзначимо, що Макс вже багато років мешкає за океаном, там він має родину. До України Чмерковський зараз приїздить доволі рідко, в основному з робочих питань.

Схожі статті