Як виглядає син Слави Фролової? Заради спадкоємця зірка порушила закон і осоромилась на всю Україну

Знаменита українська телеведуча Слава Фролова, яка останні декілька років живе непублічним життям потрапила у небувалий скандал через старшого сина.

Слава Фролова завжди займала особливе місце у серцях глядачів. Щира та неймовірно весела, жінка, яка всю себе готова була віддати дітям, зробила вельми неочікуваний крок, про який стало відомо усій країні.

Як виглядає син Слави Фролової

Діти Слави Фролової

Справа в тому, що знаменитість намагалася влаштувати майбутнє свого сина Марка, і зважаючи на те, що хлопець мав недостатньо хороший рівень знань у математиці, вирішила попросити допомоги у народного депутата Бабака.

Навряд вона розуміла, що камери, які працювали під час засідання депутатів знімають і її листування з політиком. Однак, незабаром вся країна дізналася про зміст її повідомлення.

Як виглядає син Слави Фролової. Фото з камер спостереження

Так, зірка просила у депутата допомогти її сину вступити, адже він імовірно “завалить” предмет. В свою чергу Бабак надіслав Славі контакти директора школи.

Син Слави Фролової Марк Фролов

Варто відмітити, що обидва ніяк не коментували цей інцидент. Те, що побачили глядачі важко назвати корупцією, але кумівство та використання зв’язків також не надто подобається аудиторії, яка точно не очікують побачити “таку сторону” своїх кумирів.

Раніше колишня телеведуча неохоче ділилася фотографіями своїх дітей, але нещодавно вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як зараз виглядає її старший спадкоємець. Марк вже перетворився на чоловіка і дуже схожий на матір. Звісно, хлопець одразу ж зібрав масу компліментів від фанатів знаменитості та звичайних дівчат. До речі, невідомо, чи зміг Марк вступити до університету, через який так тривожилася Слава.

Схожі статті