Маша Єфросініна випередила Лесю Нікітюк та повідомила про почуття до 40-річного Сергія Притули: “Люблю тебе”

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна публічно відкрила своє серце та в соціальних мережах заявила про почуття до одруженого Сергія Притули.

Сергій Притула за роки роботи на телебаченні пліч-о-пліч працював з багатьма красунями-колегами. Серед них в різний час були Ольга Фреймут, Маша Єфросініна, Катерина Варнава, Леся Нікітюк, і з кожною йому приписували роман, незважаючи на статус одруженого чоловіка.

Сам він з перелічених зірок називає не просто колегами, а подругами Лесю і Машу. У ці неспокійні часи, коли в Україні триває війна, друзі бачаться вкрай рідко, але можливість поспілкуватися хоча б в соціальних мережах не впускають.

Сергій Притула і Маша Єфросиніна
Маша Єфросініна повідомила про почуття до Сергія Притули

Так, у коментарях під новим постом Сергія Притули в Інстаграм Єфросініна зізналася йому в почуттях. Шоумен, який сьогодні є одним з найактивніших волонтерів країни, виклав фото з купою квадрокоптерів для українських захисників:

“Це не просто десятки дронів на мільйони гривень. Це сотні збережених життів наших воїнів! Тому, не зупиняємось! Працюємо, панове!”, – написав Притула і додав реквізити для благодійних переказів.

Єфросініна відреагувала на допис однією з перших:

“Прямо не знаю, що більше: люблю тебе чи пишаюсь!”, – звернулася Маша до Сергія.

Маша Єфросініна повідомила про почуття до Сергія Притули
Маша Єфросініна повідомила про почуття до Сергія Притули

Інші коментатори так само висловили свій захист діяльністю Притули та подякували йому за те, що силами власного благодійного фонду робить таку важливу справу.

До речі, Єфросініна вже не вперше публічно ділиться почуттями до Сергія. На один з його минулих днів народжень телеведуча зізналася, що у дружбу між чоловіком і жінкою не вірить, однак Притула змушує її у цьому сумніватися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.