Мама Дана Балана Людмила відгуляла розкішне весілля та засвітила наречених: молдавський мачо вже не холостяк?

Мама знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан сколихнула мережу кадрами з розкішного весілля. Усі деталі в статті.

Відома молдавська виконавиця Людмила Балан свого часу подарувала світу великий талант — свого сина Дана. Зірка світового рівня настільки зайнята людина, що в нього не вистачає часу для особистого життя. Але дівчат у його житті вельми багато. Артист не зв’язує себе обов’язками, а перебуває у короткочасних романах.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Мама Дана Балана Людмила відгуляла розкішне весілля та засвітила наречених

Мама Дана Балана Людмила відгуляла розкішне весілля та засвітила наречених

Не дивно, що його вірні фанати роками чекають на звістку про те, що артист оженився.

Нещодавно його зіркова мама опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик з весілля, і до того ж розкішного. Жінка веселилася, танцювала і весело проводила час. Втім, з’ясувалося, що оженився не її син, а прекрасна молдавська пара, яка запросила знаменитість виступати.

Як відомо, Людмила Балан користується великою популярністю на корпоративах. Особливо часто її запрошують саме на весілля.

Жінка вміє створити святковий настрій, і тому користується неймовірним попитом. Варто відзначити, що і український глядач був підкорений харизмою співачки. Нагадуємо, що молдавська зірка завітала на вітчизняне телебачення, заспівала весільну пісню і навіть обійнялася з Тіною Кароль, яка на той час вважалася таємною коханою Дана Балана. Ба більше, аудиторія знайшла неймовірну схожість між двома зірками, які дійсно виглядають наче родички.

Схожі статті