Настя Каменських, Катя Осадча та Лілія Ребрик показали стильні осінні образи

Українські зірки вражають осінніми образами, демонструючи, що осінь може бути стильною.

У повсякденному житті зірки цінують простоту і комфорт в одязі. Особливо любить хизуватися різними образами співачка і дружина Потапа Настя Каменських. Тут зірка теж скористалася нагодою і продемонструвала монохромний повсякденний образ. Осіннім луком співачка поділилася на своїй сторінці у мережі Instagram і супроводила знімки підписом, у якому пораділа приходу осені.

На світлинах Настя Каменських позувала у чорному шкіряному береті, чорній косусі, білому светрі, чорних штанах і чорних черевиках на масивній підошві. Образ зірка доповнила нюдовм макіяжем, стильною укладкою, маленькою чорною сумочкою через плече і щасливою посмішкою.

Прихильники Насті Каменських відразу відреагували на допис, відмітивши, що зірка нарешті одяглася. Загалом фанати похвалили образ співачки і засипали її компліментами.

Своїм осіннім образом поділилася і відома телеведуча Катя Осадча. На своїй сторінці в Instagram жінка виклала кілька світлин з поїздки до Львова. На одній світлині зірка позує у об’ємному кольоровому пальті, молочній водолазці, чорних штанах і масивних черевиках на шнурівці. Доповнила образ ведуча беретом в тон пальто і красивою укладкою.

У коментарях прихильники почали радити куди теледіві можна ще поїхати на території України. Справа в тому, що у підписі Катя Осадча зазначила, що поки кордони закриті, можна поїздити Батьківщиною і відвідати красиві місця. На знімку ведуча позує на фоні палацу Потоцьких.

Крім цього, ведуча “Світськогог життя” виклала знімки з прогулянки, на яких Катя Осадча позує у сірій толстовці з автобусами, сірих штанах і білих кросівках. На обличчі жінка красива усмішка, а волосся зібране ухвіст.

Шанувальники ведучої не лишилися осторонь і закидали ведучу компліментами. Фанати також погодилися з підписом до серії світлин, теж відзначивши неймовірно гарну осінь.

А от ведучій Ліллії Ребрик навіть приводу особливого не треба для того, щоб похизуватися новим образом. А робить вона це часто і супроводжує такі світлини цікавими підписами та історіями з життя родини. Вона, мабуть, одна з найвідкритіших телеведучих та актрис України. А прихильники відповідають їй взаємністю.

Від початку осені Лілія Ребрик продемонструвала на сторінці у мережі Instagram вже три різні осінні образи. Перший – на початку жовтня, коли ще було тепло. На світлині жінка позує у нюдовому спортивному костюмі тв шкіряній курточці. На обличчі ведучої майже не було косметики, а лише щира і красива посмішка. У підписі Лілія Ребрик розповіла про те, чим любить займатися її родина восени.

Наступний образ ведуча показала в середині місяця і супроводила світлиною рецептом улюбленого осіннього напою – глінтвейну. Тоді лілія Ребрик постала у пудровому пальті і з чашкою ароматного напою в руках. На її обличчі легкий макіяж і незмінна посмішка.

І останню світлину акторка виклала наприкінці жовтня. Вона позувала на території заміського будинку у аквамариновому костюмі та білих кросівках. Головною прикрасою і логічним завершенням образу стала та сама фірмова посмішка Лілії.

Схоже, саме посмішка ведучої надає будь-якому її образу легкості, відкритості та затишку, який так приваблює прихильників.

У кожної зірки свій неповторний стиль і свої образи, в яких вони гармонійні і які дуже їм личать.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.