Арсен Мірзоян досяг бажаного і збирається їхати з України: що відомо про переміщення співака під час війни

Відомий український співак Арсен Мірзоян поділився своїми планами на найближче майбутнє – чоловік Тоні Матвієнко збирається їхати з України.

З початком війни Арсен Мірзоян зайнявся волонтерською діяльністю, відправивши родину спочатку на захід країни, а потім і за кордон. Як розповідав співак в інтерв’ю, вони з Тонею Матвієнко прийняли непросте рішення їхати в Європу, щоб не травмувати психіку 6-річної доньки Ніни постійними сиренами. Так зірковій парі довелося розлучитися.

Спочатку Антоніна прибула до Португалії, потім ненадовго перебралася до Німеччини, а тепер обживається у Великобританії. Саме там Ніна Матвієнко молодша пішла у 1 клас. Паралельно з усіма переміщеннями артистка знаходила час на благодійні концерти, спрямовані на допомогу Україні.

Донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла в 1 клас у Великобританії
Арсен Мірзоян досяг бажаного і збирається їхати з України під час війни

Арсен зі своїми музикантами тим часом займається закупівлею транспорту для наших захисників:

“Возимо джипи, возимо буси, возимо транспорт для хлопців, доправляємо з гуманітаркою, безпосередньо до позицій буває”.

Після тривалої розлуки Мірзоян одного разу зміг вирватися до дружини на один день в Німеччину, хоча Тоня потім розповідала, що прощатися вдруге було важче, ніж вперше. Провівши час з родиною, співак повернувся додому, але, як виявилося, ненадовго.

Арсен Мірзоян покидає Україну

З Інстаграму Арсена Мірзояна стало відомо, що найближчим часом він збирається їхати з України. Цього разу в кілька міст Європи з благодійним концертним туром.

Арсен Мірзоян досяг бажаного і збирається їхати з України під час війни
Арсен Мірзоян досяг бажаного і збирається їхати з України під час війни

Спочатку чоловік Тоні Матвієнко прибуде у Краків, потім у Вроцлав, далі в Берлін, Прагу, Брно, Нюрнберг і на завершення у Варшаву.

Схожі статті