Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт: майбутні батьки в очікуванні

Відома українська виконавиця Настя Каменських руками дражнить фантазію своїх шанувальників можливою вагітністю, і нещодавно знову це зробила. Усі деталі в статті.

Про вагітність Насті Каменських говорять вже багато років. Фанати чекають від співачки приємної новини, але вона все ніяк не тішить повідомленням про цікаве положення. Її випадкові фотографії у соціальних мережах викликають фурор, адже зміни у фігурі завжди трактуються, як майбутнє поповнення в родині, а сама Настя вже і не ображається, адже кожного разу, коли набирає зайву вагу, знає чим це обернеться.

Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт

Шанувальники Настя Каменських та Потапа не бачили зіркову пару вже понад півроку. Знаменитості досі знаходяться в Європі, чим дратують аудиторію. Втім, у Насті може бути реальна причина залишатися поза кордонами своєї Батьківщини. Нещодавно Потап опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з останнього виступу Насті.

У кадр випадково потрапила сцена на якій Каменських пестила округле живіт.

Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Необхідно відзначити, що Каменських вже неодноразово говорила про те, що мріє стати матір’ю і робить для цього усе можливе. Її чоловік також хоче малюка і додав, що мріє стати батьком багатодітнуго сімейства. І поки в продюсера підростає син від попереднього шлюбу з дружиною Іриною, Каменських все ніяк не може народити свого первістка. Хто знає, можливо в цей раз підписники виявилися праві, і дуже скоро Настя покаже довгоочікуваного нащадка Олексія Потапенка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.