|
14.06.2022 23:40

Де зараз знаходиться Володимир Кличко: боксер разом з донькою відмовився евакуюватися до колишньої в Америку

На початку своєї кар’єри український боксер Володимир Кличко був затятим ловеласом. Він зустрічався з безліччю дівчат з різних країн світу — в основному, він надавав перевагу моделям або телеведучим. Однак його життя змінила мініатюрна американська акторка Хайден Паннетьєрі, з якою у спортсмена зав’язався роман у 2013 році.

Пара не оформлювала свої стосунки офіційно, однак у них народилася прекрасна донька, яку назвали незвичним ім’ям — Кайя-Євдокія.

Володимир Кличко з донькою

Проте сімейне життя для Володимира і Хайден стало випробуванням — за декілька років закохані прийняли рішення розійтися. У результаті Володимир забрав дочку з собою до Києва, де виховував її разом зі своїми батьками. З екс-обраницею він підтримував теплі стосунки, а сама акторка приїздила до Києва, щоб навідати доньку. 

Від початку повномасштабної війни в Україні Кличко перестав говорити про особисте — невідомо, чи вивіз він дочку закордон, чи ні. Сам боксер залишається вдома і не збирається покидати Батьківщину до перемоги. Володимир веде активну інформаційну війну у своєму особистому блозі, робить він це англійською мовою, аби доносити правду про ситуацію в України іноземним шанувальникам. 

Нещодавно Володимира Кличка внесли до боксерської Зали слави. На церемонію боксер не приїхав через введений військовий стан в Україні, однак він виступив онлайн з Києва і вкотре нагадав усьому світу про злочини російської армії.

Мати його дочки також активно підтримує українців в особистому блозі — Хайден ділиться відео Володимира, а також опублікувала пост, в якому пригадала, як сама прилітала до України й була вражена відкритістю та хоробрістю українців, які борються за свою незалежність.