14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра: з’явилося відео з храму, на якому у співачки загорілася фата

15 червня 2008-го Тіна Кароль і Євген Огір обвінчалися. Осліплені коханням і щастям в той день вони не помітили доленосних знаків, що проявилися ще у храмі.

Історія кохання Тіни Кароль і Євгена Огіра бере свій початок з 2007 року, коли вони познайомилися на каналі М1. Закоханістю з першого погляду їхню зустріч не назвеш – співачка розгубилася, побачивши продюсера, а він майже не звернув на неї уваги. Тим не менш, Євген взявся продюсувати Тіну.

Так поступово робочі стосунки колег переросли в дещо значно більше, і розвивалися вони дуже стрімко. Вже у січні 2008-го пара таємно одружилася, а 15 червня того ж року закохані засвідчили свій союз перед Богом та повінчалися у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Тіна Кароль та Євген Огір
14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра

На 14-ту річницю вінчання Кароль і Огіра важко не згадати ті доленосні знаки, які супроводжували обряд. Спершу у співачки від церковної свічки загорілася фата, а потім загубилася її вінчальна сукня, коли вона здала її в хімчистку.

Тоді все це здавалося дрібницями, однак саме з ними Тіна пізніше пов’язала ті випробування, які їм з Євгеном довелося пройти – чоловікові діагностували рак шлунку.

Подружжя кинуло всі сили на лікування, і в один момент хвороба відступила, та на жаль, ненадовго. У 2013-му Огір пішов з життя, а Кароль з маленьким сином на руках стала вдовою.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра

В одному зі своїх інтерв’ю з часом Тіна розповіла, що дотримується плану, який їй залишив коханий:

“Я буду такою, як він хотів: щасливою, усміхненою, талановитою і сильною. По-іншому не можна. Я повинна”.

У відео на YouTube-каналі “Одна минута” дізнайтеся, як саме артистка змінила своє життя після втрати чоловіка:

Схожі статті