Мама Регіни Тодоренко вперше з початку війни звернулася до доньки-зрадниці: “Наша одеська родина чекає тебе”

Мама Регіни Тодоренко, яка живе в росії та замовчує війну в Україні, звернулася до доньки вперше за ці декілька місяців. Жінка присвятила їй окремий пост у соцмережах.

24 лютого росія розв’язала війну проти українського народу, яка принесла і продовжує нести багато нещастя нашій країні. Поки воїни ЗСУ стримують ворога, вітчизняні зірки боронять інформаційний фронт, збирають кошти на потреби армії та простих людей. Однак не всі знаменитості родом з України проявили свою громадянську позицію.

Поки їхні рідні, друзі та звичайні люди потерпають від дій окупантів, Ані Лорак, Наташа Корольова, Регіна Тодоренко мовчать, а українка Повалій взагалі підтримує рф.

Зрадниця Тодоренко втекла з росії і буде народжувати на курорті, але не в Одесі
Мама Регіни Тодоренко вперше з початку війни звернулася до доньки-зрадниці

Цього разу до Тодоренко вперше з початку війни публічно звернулася матір Ірина. У своєму блозі жінка виклала її фото та написала:

“З днем народження, наша улюблена ластівка, наша унікальна дочка. Будь нам здорова, удачлива, щаслива і кохана! Нехай оточують тебе гідні люди, нових цікавих ідей і творчих проєктів! Нехай кожен день твого нового року приносить гармонію в душі та позитивні емоції! Наша одеська родина любить, чекає і завжди пишається тобою! Ти наш найсвітліший промінчик світла!”.

Мама Регіни Тодоренко вперше з початку війни звернулася до доньки-зрадниці
Мама Регіни Тодоренко вперше з початку війни звернулася до доньки-зрадниці

Сама ж Регіна у коментарях не засвітилася, а свою власну сторінку в Інстаграмі приховала від користувачів з України. Наразі телеведуча знаходиться на Балі, де збирається народжувати вдруге.

Незважаючи на виїзд з росії, Тодоренко продовжує мовчати, а Катерина Осадча і Анатолій Анатоліч вважають, що вона – в числі тих, хто не заслуговує мати український паспорт.

Схожі статті