|
15.06.2022 17:31

Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі: маленький карапуз підкорив серця фанаток

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками приховує своє особисте життя від фанаток, але все ж таки дещо йому не вдалося залишити в таємниці.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан, не з чуток знає, як це — жити вдалині від своєї батьківщини. Коли він був підлітком його батько Михай був вимушений забрати родину до Ізраїлю у зв’язку з роботою. Однак, необхідність адаптуватися у нових реаліях пішла на користь майбутній суперзірці, який згодом прославився на весь світ.

Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі

Подейкують, що у двохтисячні Дан одружився з румунською моделлю Еллою, яка згодом у цьому союзі народила йому первістка Алана. Молдавська преса обговорювала той факт, що дитина разом з мамою після розлучення знаходилися в Ізраїлі.

Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі

Така думка є логічною, адже у сім’ї вочевидь є нерухомість у країні, де вони прожили декілька років.

Про хлопчика артист не згадує в жодному інтерв’ю, і подає себе перед публікою, як затятий холостяк, який ніколи не знаходився у шлюбі і не зацікавлений у серйозних стосунках. Втім, його минуле каже про зворотня. Окрім колишньої дружини у Дана були стосунки довжиною у 5 років. Дівчина Христина підкорила серця молдавського мачо, але згодом не змогла витримати його шаленого ритму, тож пара розсталася.

Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі

Зараз зірка не зв’язує себе серйозними стосунками і постійно змінює дівчат. Натомість ніякої достовірної інформації про хлопчика на ім’я Алан Балан у мережі немає. Цілком імовірно, що дитина може бути вигадкою молдавської преси, яка сильно бажала знайти ексклюзивний матеріал на чоловіка.