З’ясувалося, що в Ірини Білик і Юрія Нікітіна є спільна дитина: як колишнім коханцям вдалося приховати правду

Юрій Нікітін став для Ірини Білик не лише першим продюсером, а й першим досвідом серйозних відносин. Що і хто поєднує пару зараз — читайте далі.

Українська співачка Ірина Білик має славу знатної серцеїдки. Артистка встигла п’ять разів спробувати себе у сімейному житті й двічі стала мамою. Зараз Ірина самостійно виховує шестирічного сина Табріза. З його батьком, російським режисером Асланом Ахмадовим, виконавиця розлучилася рік тому. Чоловік залишився жити в росії та досить рідко виходить на зв’язок з колишньою родиною.

А ось починалися романтичні історії Білик з Юрія Нікітіна, який був її першим продюсером. Будучи ще музикантами-початківцями, пара познайомилася на фестивалі “Весняні надії-90” у місті Вінниця. Їхні відносини розпочалися буквально з перших хвилин тієї зустрічі — Юрій та Ірина відразу запали один одному в душу.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Однак це щасливе життя мало свій фінал — через вісім років спільного життя, наприкінці 90-х, пара таки вирішили розійтися. 

Того ж року Білик почала зустрічатися з моделлю Андрієм Оверчуком, від якого й народила свого первістка Гліба. Цікаво, що хрещеним батьком для хлопця Ірина запросила саме свого колишнього коханого — Юрія Нікітіна. Той у свою чергу був приємно вражений пропозицією та погодився. Таким чином син Білик став хрещеним сином для Нікітіна.

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук
Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук

Сама виконавиця не раз заявляла, що завжди відчуває, коли варто розлучатися, щоб зберегти дружні стосунки. Тож вона товаришує практично з усіма своїми колишніми і з жодним із них не ворогує. Усі свої розставання вона проживала без зайвих скандалів і з’ясувань відносин.

Нагадаємо, що окрім Юрія Нікітіна, Андрія Оверчука та Аслана Ахмадова, Ірина Білик зустрічалася з хореографом Дмитром Коляденком і танцівником Дмитром Дікусаром.

Схожі статті