Колега Алли Мазур Марічка Падалко без зайвих емоцій відповіла на важке питання: “Лікування раку під час війни”

Марічка Падалко останні роки працювала так, що не жаліла ні сил, ні часу. Часто така робота сильно впливає на самопочуття. Невже ведучій потрібна допомога?

Марічка Падалко – популярна ведуча, яка роками йшла до успіху. Бувши студенткою, зірка вивчала щодуху іноземні мови. Наче знала дівчина, що у майбутньому вони їй зможуть здобути місце на телебаченні.

Колега Алли Мазур Марічка Падалко без зайвих емоцій відповіла на важке питання

У 1999 році знаменитість взяли до Української служби ВВС у Лондоні. А згодом Марічку взяли працювати журналісткою через те, що вона сама могла через інтернет знаходити результати спортивних змагань та перекладати їх.

Марічка Падалко після онкохвороби Алли Мазур регулярно обстежується
Колега Алли Мазур Марічка Падалко без зайвих емоцій відповіла на важке питання

А у 2002-му стався поворот у долі Падалко. Її запросили на телеканал “1+1”. Це була мрія кожної дівчини, але місце дісталося лише Марічці. Саме там вона стала колегою легендарній Аллі Мазур.

Чому Марічка Падалко заговорила про онкологію?

Ця проблема знайома багатьом. Вона не обирає людину за статтю, статком чи статусом. Зіштовхнутися з нею може кожен. Алла Мазур тому яскравий приклад. На щастя, зірка з успіхом пройшла це життєве випробування та продовжує нас всіх радувати своєю творчістю.

Її колега, Марічка Падалко, звернула увагу на те, що досить важливо людям у нинішніх умовах війни знати, де вчасно знайти допомогу при онкології:

“Мене нещодавно хтось запитував в особисті повідомлення про лікування раку під час війни… Це відео може знадобитися про безкоштовні можливості за кордоном”, – написала телезірка.

Колега Алли Мазур Марічка Падалко без зайвих емоцій відповіла на важке питання

Нагадаємо, що ведуча відзначилася на “плюсах” не лише журналістською діяльністю. У 2009 році вона була учасницею проєкту “Танці з зірками”

Схожі статті