36-річна Оля Цибульська повідомила, куди зник Олег Винник: артист довірив свою таємницю неочікуваній людині

Українська співачка Оля Цибульська відповіла на питання підписників, які поцікавилися, куди подівся Олег Винник. Що відповіла артистка — читайте далі.

Останнім часом Олег Винник зник з радарів соціальних мереж. Артист не виходить на зв’язок в особистому блозі, не дає інтерв’ю та не випускає нових пісень. Хоча більшість його колег вже встигли “прийти в себе” від стресу, отриманого від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України — зараз вітчизняні артисти дають десятки волонтерських концертів або волонтерять в себе вдома.

Але Винник не відноситься ні до тих, ні до інших. Артист просто раптово зник, нічого не пояснивши. Дехто з шанувальників навіть вирішив, що він втік від війни закордон і просто соромиться у цьому зізнатися, тому й не виходить на зв’язок.

Олег Винник більше не повернеться до України?
Олег Винник більше не повернеться до України?

Деякі користувачі мережі вирішили поцікавитися у колег Олега, чи не мають вони якоїсь інформації щодо його місцезнаходження. Так Оля Цибульська отримала питання: “Куди подівся Вінник”.

Артистка вирішила скористатися тим, що підписниця зробила помилку в написанні прізвища співака, і традиційно віджартувалася, замість серйозної відповіді:

“Осьо”, — написала Оля, опублікувавши картинку віника.

Цибульська розповіла, куди зник Винник
Цибульська розповіла, куди зник Винник

Нагадаємо, що сама Цибульська разом з маленьким сином тимчасово переїхали з домівки у Києві на Захід України. Артистка переймається життям і здоров’ям своєї дитини, тож найближчим часом не планує повертатися до столиці, поки там не буде цілковитої безпеки.

Чи поїхав разом з дружиною і сином чоловік виконавиці — невідомо. Цибульська заміжня вже багато років, однак ретельно приховує особистість свого обранця. Відомо лише, що пара знайома ще зі шкільних років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.