74-річна Софія Ротару ошелешила всіх своїм “золотим” палацом у мармурі: ось чому не виїхала з України

Софія Ротару стала справжньою легендою української естради. Цікаво яке ж насправді життя зірки за лаштунками та як вона облаштувала свій дім.

Софія Ротару. Свого часу вона змагалася за популярність та прихильність фанатів разом з Аллою Пугачовою. Втім, співачка і так полюбилася слухачам за красу української пісні та неймовірну харизму.

Зірка творила в ту епоху, коли не модно було їздити по заморським дорогезним курортам чи витрачати кошти на пластику. Артистка заробила непоганий капітал, і, схоже, вклала чимало гонорарів у свій будинок.

Відомо, що маєток Софії Михайлівни знаходиться у селі Козин, під Києвом. Поруч прекрасний сосновий ліс. У зірки розкішні панорамні вікна, а сам дім має нестандартну архітектуру. Кам’яний мур елегантно підкреслює розкіш, а сам будинок виглядає наче палац. Була інформація про те, що дизайнером виступила невістка артистки. А ще ходили чутки, що в інтер’єрі використовувався справжній мармур.

Та, мабуть не лише це затримало знаменитість в Україні після 24-го лютого. Співачка публічно заявила про те, що залишається у столиці:

“Незалежність і Свобода коштує дорого – це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей та руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на шматки! Я у Києві! Молюся за наших захисників та МИР в УКРАЇНІ! Пишу цей текст і так, мої руки трясуться”,  – написала Ротару.

Нагадаємо, що Софія Михайлівна має онучку Соню, яка живе закордоном. Проте, відважна легенда вирішила не їхати до неї.

 

Схожі статті