37-річна Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною: “Малюк в животику надихає дуже”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу можливою вагітністю. Детальніше про цікаве положення поп-діви вітчизняної естради у нашій статті.

Тіна Кароль після смерті свого чоловіка Євгена Огіра тримає особисте життя за сімома замками. Ставши вдовою, артистка довго вчилася жити по-новому – сама, без коханого і з маленьким сином. За ці дев’ять років зіркова красуня не представила публіці жодного обранця, який би втамував її тугу за Євгеном, хоча тривалий час їй приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом.

Знаменитості не коментували свої стосунки, лише підігріваючи інтерес публіки до цієї теми. Натомість Тіна поступово почала змінювати сумний репертуар, а в інтерв’ю заговорила про мрії стати мамою вдруге.

Тіна Кароль вагітна?

На одній з фан-сторінок Тіни Кароль в Інстаграмі коментатори жваво обговорюють фото, на якому поп-діва позує у шовковій сукні-ночнушці, з-під якої можна розгледіти невеличкий животик.

Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною
Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Чи то справа у ракурсі, чи то має місце цікаве положення зірки – залишається здогадуватися, однак коментарі говорять самі за себе:

  • “Тіна 100% вагітна. Мабуть, малюк в животику надихає її дуже. Тим більше вона казала, що хоче мамою стати”;
  • “Сьогодні вагітна, завтра ні, головне бути в процесі”.
Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною
Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

При цьому сама Кароль не приховує своєї схильності до зайвої ваги, попри регулярну фізичну активність. Не виключено, що животик – результат щільного обіду, але фанати сподіваються, що у Веніаміна незабаром з’явиться молодший братик або сестричка.

Більше цікавого про особисте життя Тіни Кароль в наступному відео:

Схожі статті