Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт розшукує Олега Винника через гроші: співак заборгував коміку?

Відомий український комік Олександр Еллерт вирішив публічно пожартувати над головним вовком країни. Як саме гуморист підколов Олега Винника?

Відсутність відомого українського виконавця Олега Винника в інформаційному просторі одразу ж помітили і його шанувальники, і колеги. Спочатку зірку просили вийти на зв’язок, але згодом у коментарях під його публікаціями почався справжній суд над артистом.

Олександр Еллерт розшукує Олега Винника через гроші. Скріншот коментарів під публікацією Таюне

Більшість фанатів впевнена, що на даний момент він знаходиться в Німеччині. Тієї ж думки дотримуються і деякі зірки, які через декілька місяців все ж таки прокоментували поведінку повелителя вовчиць.

Олександр Еллерт розшукує Олега Винника через гроші

В свою чергу відомий гуморист Олександр Еллерт вирішив пожартувати на зіркою. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм оголошення про те, що розшукується Олег Винник. Мовляв, артиста необхідно знайти та змусити пожертвувати кошти для ЗСУ.

Олександр Еллерт розшукує Олега Винника через гроші. Скріншот особистої сторінки коміка

Необхідно відзначити, що зірку не бачили українські знаменитості. Оля Полякова та Маша Єфросініна відмітили, що чоловік зник, Валерій Харчишин припустив, що повелитель вовчиць у Німечинні на гастролях, а колишня дружина Олега Кензова заявила, що виконавець покинув своїх вовчиць.

Так чи інакше, але місцеположення зірки досі не виявили, а він наче навмисно ігнорує істерію, яка розгорнулася навколо його поведінки. Деякі шанувальники навіть вдаються до погроз, розповідаючи зірці, що в Україні на нього вже ніхто не чекає, а після перемоги він буде нібито не потрібний.

Схожі статті