48-річна Таюне вперше показала фото з Олегом Винником з Відня: привезла Головного вовка країни у серце Європи

Таїсія Сватко та Олег Винник нерозлучні не лише на сцені. У мережі спливла світлина, де яскрава білявка ефектно позує з Головним вовком країни в Австрії.

Олег Винник і Таїсія Сватко вже давно виступають разом на сцені. Неможливо повірити, але цей креативний, творчий тандем спільно іде цим життям з часів студентства.

Багато подорожували артисти і Європою. Їздили до західних країн у ті часи, коли ще потрібно було оформлювати візи для виїзду. Так, фото з чергової поїздки продемонструвала в Інстаграмі Таюне. Там вона щасливо посміхається разом з Олегом, і зазначає, що прибули з ним до Відню.

“Наша банда потроху збирається у Відні”, – натхненно підписала зірка свою світлину.

У коментарях співачку засипали компліментами та найкращими побажаннями. Фанати написали:

  • “Я побачила Вас вперше на концерті в Житомирі. Ви така чарівна і мила, маєте дуже гарну посмішку”
  • “Неймовірна команда яку я дуже сильно люблю і пишаюся вами ви найкращі наші”
  • “Гарного відпочинку вашій банді. Ви найкраща банда”
  • “Ви найкращі. Гарного Вам відпочинку. Їжте й пийте що душа побажає. Під час відпочинку можна собі дозволити. Щасти Вам”
  • “Удачі! Супер банда!”
  • “Ви найкращі!”

Та де перебувають Таюне з Олегом Винником після 24 лютого – загадка. Вони спершу робили дописи в Інстаграмі, але згодом пропали з поля зору медіа і прихильників. Була версія про те, що Головний вовк країни міг виїхати у Німеччину, адже він там пропрацював багато років. Втім, сам співак досі відмовчується. Таїсія також припинила свою діяльність у мережі.

Схожі статті