Categories Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається екс-дружина Михайла Поплавського, яка живе у селі, поки співак купається у золоті

Михайло Поплавський свого часу був завидним нареченим. Співак був двічі одруженим, і цей матеріал саме про його першу обраницю, яка багато років була у тіні.

Михайло Поплавський не одразу став багатим та знаменитим артистом. Тривалий час він працював у рідному краї, допоки не відчув наповну свій талант. Відомо, що походить співак з Кіровоградщини. Там він і зустрів свою першу обраницю.

Що відомо про першу дружину співаючого ректора?

У далекі 1970-ті роки, як стверджують у мережі, Михайло Михайлович взяв шлюб з ефектною дівчиною на ім’я Людмила. Ходили чутки про те, що майбутній артист тривалий час добивався руки та серця місцевої красуні. Він навіть заманював її обіцянками відвезти закордон.

Як виглядає і чим займається екс-дружина Михайла Поплавського

Проте, омріяної поїздки не сталося. По-перше, Радянський союз мало кого відпускав у вільні подорожі за межами залізної завіси, а, по-друге, прожити у шлюбі парі було дано лише півтори роки. Чи то характерами не зійшлися, чи то хтось перейшов дорогу, але Поплавський розлучається.

Перша дружина Михайла Поплавського

Після розірвання шлюбу, Михайло вирішив не чекати на диво, а самому братися за справи. Чоловік вирушає у столицю, де його життя кардинально змінюється.

Його ж колишня обраниця лишається у селі Великі Трояни. Вона має медичну освіту та працює у місцевому лікувальному закладі. Подейкують, її досі заради жарту кличуть за прізвищем екс-коханого.Також була інформація і про те, що жінка виїздила закордон.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський був одружений вдруге. За іронією долі його нову обраницю також звати Людмилою. У цьому шлюбі народився син Олександр.

Share