Обжимання з Поляковою та неоднозначні фрази про сім’ю: 34-річній Лесі Нікітюк не подобаються чоловіки?

Леся Нікітюк офіційно - незаміжня та не має серйозних стосунків. Чому не складалися відносини у такої ефектної білявки і як вона ставиться до Полякової?

Леся Нікітюк – одна з дуже харизматичних і популярних артисток України. Вона давно вже всіх підкорила своїм почуттям гумору. Проте, незалежна, вродлива ведуча досі не знайшла свою половинку.

Часто вона відмахувалася від питань про особисте життя та зауважувала, що через великий потік роботи вона не може постійно ходити на побачення і активно шукати собі чоловіка. Втім, коли її фанати бажали побачити улюбленицю на проєкті “Холостячка”, зірка категорично відмовилася. Ще й додала, що на її фоні всі потенційні наречені будуть виглядати, як гноми, а вона може бути в образі Білосніжки. Одним словом – ні та ще раз ні.

Леся Нікітюк не збирається ставати холостячкою

Чому Леся Нікітюк цілувалася з Олею Поляковою?

Відомо, що у програмі “В гостях у Гордона” Леся розповіла про несподіваний випадок. Виявляється, на її День народження вітала Суперблондинка. Вишенькою на торті став поцілунок знаменитостей. На питання Дмитра, чи сподобалося це ведучій, Нікітюк відповіла схвально.

Леся Нікітюк
Лесі Нікітюк не подобаються чоловіки?

Також на інтерв’ю пролунала від зірки “Хто зверху?” дуже сильна фраза. Жінка розповіла, що мріє про велику родину з дітками. Проте, якщо їй самій доля не дасть народити, вона може взяти та усиновити малюка.

Лесі Нікітюк та Слава Камінська у весільних сукнях

У приклад поставила Леся Анджеліну Джолі, яка взяла до себе у родину карапузів. Нікітюк вважає, що це гідним вчинком.

Нагадаємо, що свою кар’єру на сцені починала білявка з гри у “КВК”. Згодом змогла пробитися і на телеекрани.

Схожі статті