Чия спадкоємиця найкрасивіша? Ольга і Наталія Сумські показали доньок – одна вродливіша за іншу (ФОТО)

Ольга і Наталія Сумські гідно виховали двох чудових донечок. Лише подивіться, якими красунями стали Дарина і Антоніна - замилуватися можна.

Дві акторки, дві сестри із схожею долею. Так склалося, що перші шлюби Ольги і Наталії Сумських не склалися. Проте, попри все Всевишній нагородив артисток чудовими донечками.

У 1982 році народилася Дарина Мамай-Сумська. Вона зростала у дуже творчій родині: татко захоплювався зйомками, а мама була у центрі кадру. З дитинства дівчинка проявляла цікавість до батьківського ремесла, а згодом пішла їхніми стопами.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Дочка Наталії Сумської Дарина

Втім, роботу у світлі софітів Дарина припинила. Вона переживає особисту трагедію. У дуже молодому віці вона пережила кончину свого чоловіка. Лишилася фактично сама із дитиною на руках. Та мама вирішила допомагати своїй кровинці. Досі Мамай-Сумська живе за наснаги неньки.

Дочка Наталії Сумської Дарина

А ось її двоюрідна сестра, Тоня, навпаки – шукає можливості реалізувати свій творчий потенціал. Донька Ольги Сумської активно до подій 24-го лютого знімалася у серіалах, пробувала розвивати свій блог в Інстаграмі та на Ютубі. Проте, зараз, як і сестра пішла у тінь. Річ у тім, що Антоніна вже тривалий час живе у москві. Там вона вийшла заміж та народила двох діток.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Мама Ольга стверджує, що Батьківщини її старша донька не зрікалася, а навпаки тужить за рідними. Тим не менш, Паперна обмежила доступ до своїх сторінок у соціальних мережах.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Нагадаємо, що у лютому цього року не стало 87-річної бабусі дівчат, Ганни Опанасенко-Сумської. Жінка доживала у столиці, а її кончина співпала з війною.

Схожі статті