Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав конфуз публічно: змінив роботу хореографа на дещо інше

Знаменитий український хореограф Влад Яма показав свій сором, який стався з ним декілька років тому. Усі деталі події дізнаєтеся в наші статті.

Відомий український хореограф Влад Яма з 24 лютого приховує своє справжнє місцезнаходження. Знаменитість намагається відволікти увагу своїх шанувальників абстрактними публікаціями та архівними фотографіями, але аудиторія давно помітила, що хореографу, вочевидь, є що приховувати.

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав конфуз публічно

Так, будь-який уважний користувач насправді може перевірити, де знаходиться зірка. Instagram надає можливість дізнатися локацію власника мікроблогу. За цими даними Влад Яма на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Що дуже імовірно, адже хореограф обожнює цю країну і навіть мріяв у ній жити.

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав конфуз публічно. Скріншоти особистої сторінки хореографа

Після кількох місяців безробіття в США Влад наважився все ж таки почати налагоджувати своє фінансове становище і запропонував користувачам уроки танців онлайн.

Тим часом Яма знаходить час і для жартів. Так, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на які він косить газон у своєму заміському будинку. У дописі до цього кадру він запропонував послуги газонокосильника підписникам.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно. Скріншот особистої сторінки хореографа

Про цю давню публікацію Владу нагадав Facebook, і вочевидь зірка відчув певний сором, адже попросив соціальну мережу більше не робити такого. Але з якоїсь причини зробив це привселюдно.

Варто відзначити, що не так давно він виходив у прямий ефір, але шанувальники не мали можливості побачити, де він, алже заняття хореограф провів на паркеті, як і заведено.

Схожі статті