Потап показав вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт: майбутні батьки в очікуванні малюка

Знаменитий український продюсер Потап вперше за декілька місяців опублікував кадри, на яких можна побачити Настю Каменських з круглим животом. Чи вагітна зірка?

Про вагітність Насті Каменських її фанати говорять ледве не щодня. Зірка неохоче обговорює з пресою цю тему, але минулого року все ж таки присвятила декілька інтерв’ю питанню поповнення в родині.

Так, артистка стверджує, що має в планах народити дитину, та коли це станеться, гадки немає, а свою бездітність перекладає на волю Господа. В свою чергу продюсер вдивляється у майбутнє з позитивом і впевнений, що зможе здійснити свою мрію — стати багатодітним батьком.

Потап показав вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт

Цілком імовірно, що це станеться незабаром. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео з виступу Насті Каменських у Європі.

У кадр потрапила співачка під час того, як пастила свій округле живіт. Декілька секунд сказали про її фігуру багато, і шанувальники одразу ж почали цікавитися, чи здалося їм, і чи дійсно артистка вагітна.

Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Як завжди зірки залишили ці питання без відповіді.

Варто відмітити, що зіркова родина не приїжджала до України майже півроку. Потап та Настя Каменських виїхали до Іспанії на початку лютого, розуміючи загрозу війни, і залишаються там по сей день, виїжджаючи на різноманітні благодійні концерти. Олексію за це добряче дістається від аудиторії, яка очікує від нього більш мужніх вчинків. Однак він взагалі не реагує на критику і продовжує гнути свою лінію. Настя ж Каменських збирає гроші на допомогу українцям.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.