Таємна кохана Ярославського Ольга Мартиновська натякнула на усиновлення сироти: вже зібралася у дитбудинок

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська сколихнула мережу розмовами про сиріт з українського дитячого будинку. Усі деталі в статті.

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська під час війни намагається робити усе від неї залежне, аби прискорити перемогу та допомогти тим, хто в її помочі має негайну потребу.

На початку військових дій вона організувала безкоштовну кухню, а також взялася доставляти життєво необхідні ліки киянам, без яких вони б просто померли. Не дивлячись на шалені витрати та неймовірну втому, Ольга працювали день і ніч.

Після декількох місяців вона дозволила собі поїздку закордон для влаштування благодійних вечерь. Нарешті вони з Ярославським зустрілися і змогли знову насолодилися співпрацею.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку

А нещодавно зірка вразила своїх фанатів новиною про візит до дитячого будинку.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку. Скріншот особистої сторінки зірки

“Дитячий будинок чи дитячий прихисток у Львівській області… Дітки, які втратили батьків під час війни. Маю намір завітати до них і не тільки”

У подорож Ольга рушила без Володимира Ярославського, а зі своєю донечкою Вірою. Вочевидь, зіркова родина хоче допомогти діткам не тільки морально, але й матеріально. А можливо, Ольга має можливість запропонувати зе більшу допомогу дитині чи діткам, які залишилися без батьків, і замінити їм рідних.

Нагадуємо, поки що неможливо офіційно усиновити дитину, адже у воєнний час вельми важко знайти родичів сиріт. А це необхідна процедура, аби діти потрапили до правильних рук.

Про бажання стати батьками сортів заговорили такі зірки, як Данієль Салем, Мамаріка, Юрій Горбунов, Наталія Могилевська та багато інших знаменитостей.

Схожі статті