|
17.06.2022 16:10

Як виглядає перший чоловік 44-річної Олени Зеленської та де він зараз: обранець з немаленьким капіталом (ФОТО)

Особисте життя та біографія Олени Зеленської як першої леді України цікавить мільйони людей. У нашій статті зібрано все, що відомо про її першого чоловіка.

Олена Зеленська носить прізвище свого нинішнього чоловіка Володимира Зеленського, який у 2019 році став президентом Україні и сьогодні веде свою країну до перемоги над підступним сусідом. Перша леді несе не менш важливу місію, доносячи світові важку, але правду про те, що зараз переживає український народ. А яким було її життя задовго до політичної кар’єри та за кого вона вперше вийшла заміж?

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської

Проста, талановита і гуморна дівчина з Кривого Рогу, котру тоді всі знали як Олену Кияшко, вперше вийшла заміж у 2003 році. 6 вересня вона пішла під вінець з вже відомим гумористом Володимиром Зеленським. Він і став першим чоловіком Олени Зеленської, у шлюбі з яким вона щаслива досі.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз

Майбутнє подружжя вчилося в одній школі у паралельних класах. Увагу на ровесницю Володимир звернув вже після випуску з гімназії, коли вона зустрічалася з іншим хлопцем, однак його це не спинило. Саме неприступність Олени ще більше підштовхувала Зеленського до ще більш рішучих дій, і йому зрештою вдалося підкорити серце красуні.

Перш ніж узаконити стосунки Володимир і Олена зустрічалися 8 років. Офіційними чоловіком і дружиною закохані стали, коли майбутній президент вже був зіркою гумору та нарощував свій капітал, а “Квартал” збирав на своїх концертах аншлаги.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз

За рік подружнього життя Зеленські стали батьками донечки Олександри. Друга дитина з’явилася у пари у 2013-му – тоді в них народився хлопчик Кирило.