37-річна Тіна Кароль вперше зізналася про зради у шлюбі з Євгеном Огіром: “Думав, все зійде з рук”. Деталі

Чарівна Тіна Кароль пережила у житті чимало випробувань і свій шлюб вона завжди згадувала, як казковий час. Та хіба ж все було ідеальним у стосунках з Євгеном Огіром.

У 2008 році Тіна Кароль одягла фату та стала дружиною Євгена Огіра. Ця пара викликала неймовірне захоплення у всіх: тендітна білявка та сильний мужній чоловік. Разом вони були першою power-couple українського шоу-бізнесу, де кожен мав свою реалізацію.

15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися
15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися

Проте, тема подружніх зрад не обійшла і цю родину.

Чи правда, що у Євгена Огіра була коханка?

У 2010 році у співачки виходить нестандартна для теми її творчості пісня “Навіщо я знаю”. Всі роки до цього Тіна оспівувала красу кохання і ось за 2 роки після походу до РАГСу раптово стала говорити музикою про зради. Особливо в’їдаються рядки:

“Ты думал, всё сойдёт тебе с рук и твой обман никак не раскрыть,
Но на воре и шапка горит от мизерной искры.
Теперь я знаю то, что знаю, и это лишнее –
К чёрту твои оправдания, или ты только злишь меня”

Звісно, після такої голосної заяви співачка потонула у питаннях про те, чи дійсно її коханий скакав у гречку. Тіна все відкидала. У 2013 році вона таки наважилася зізнатися про те, що підозрювала коханого, адже сама за натурою дуже ревнива особа. Євген, як і вона сама – трудоголіки. Чоловік часто їхав по справах і у співачки складалося враження про те, що в обранця може бути інша жінка. Тим не менш, тоді її підозри, на щастя, не справдилися.

37-річна Тіна Кароль вперше зізналася про зради у шлюбі з Євгеном Огіром

А ось за рік по смерті Огіра, у фільмі “Сила любові та голосу”, зірка розповіла, що її чоловік таки любив і думав про одну даму. Перед своїм відходом у небуття продюсер раптово почав називати Тіну іншим ім’ям.

Знаменитість довго не могла зрозуміти, до кого ж апелює Женя. Згодом стало відомо, що він кликав Дарину – першу дружину.

Дарина Огір та її нинішній чоловік
Дарина Огір та її нинішній чоловік

Кароль, аби полегшити страждання обранця навіть зголосилася її привезти на прощання. Тоді ж у фільмі вона знову згадала про зради, натякнувши, що зважаючи на складний стан Євгена, могла б пробачити йому все, аби він тільки жив.

Схожі статті