|
17.06.2022 17:02

Оксана Марченко довела, що небайдуже ставиться до В’ячеслава Узелкова: паломниця і боксер пов’язали свої долі

Вже давно ім’я Оксани Марченко не згадується без Віктора Медведчука. З початком повномасштабної війни росії проти українського народу ця скандальна пара продемонструвала своє відношення до ситуації дуже яскраво. Екс-телеведуча наразі знаходиться в рф, а її благовірний сидить під вартою в Україні, куди потрапив, намагаючись втекти до дружини.

Та раніше Марченко була популярною персоною на українському телебаченні, завдяки чому побудувала зв’язки з багатьма впливовими українцями. Наприклад, вона товаришувала з Ігорем Кондратюком, з Володимиром Кличком у Оксани є спільна дитина, а з В’ячеславом Узелковим її поєднують ще більш особливі стосунки.

Оксана Марченко довела, що небайдуже ставиться до В’ячеслава Узелкова

Оксана Марченко довела, що небайдужа до В’ячеслава Узелкова

В 2021 році в рамках авторської програми Марченко “Паломниця”, присвяченій християнським традиціям, вона похрестила В’ячеслава Узелкова. В той момент у житті боксера тягнулася чорна смуга після скандального розлучення з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською.

У своїй промові після хрестин Оксана заявила, що Господь пробачив В’ячеславу усі гріхи, а відтепер за його спиною завжди стоїть янгол-охоронець.

Оксана Марченко довела, що небайдуже ставиться до В’ячеслава Узелкова

Не виключено, що через війну в Україні стосунки між зірковою хрещеною і хрещеником були розірвані, оскільки Марченко нині вважається зрадницею, тоді як Узелков стоїть на боці добра, підтримує ЗСУ та засуджує знаменитостей, з якими особисто знайомий і які у цю темну годину мовчать.