41-річна Тоня Матвієнко стала нареченою і одягла весільну сукню: розлука з Мірзояном зайшла надто далеко

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян стали однією з тих українських пар, яких розлучила війна. І вже в розлуці співачка знову одягла весільну сукню.

В перший день повномасштабного російського вторгнення Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зібрали речі, дітей та виїхали з Києва до Яремче, однак недовго вони ще пробули разом. Вже на третій день перебування на заході країни співак поставив дружину перед фактом – він повертається у столицю.

Як зізнавалася Антоніна в інтерв’ю, було надзвичайно важко відпустити коханого, однак у вірності його рішення не було жодних сумнівів, адже Арсен – великий патріот.

Незабаром відстань між зірковим подружжям значно збільшилася – Матвієнко з донькою Ніною виїхала за кордон. Лише один раз за ці декілька місяців їм пощастило побачитися – коли Тоня була у Німеччині з нагоди благодійного концерту, а Мірзоян в той час як волонтер віз з Європи в Україну машину швидкої допомоги.

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Тоня Матвієнко в розлуці з Мірзояном стала нареченою і одягла весільну сукню

Проте важливі для родини дати вони відзначили в розлуці – день народження Антоніни, потім Арсена, а потім і річницю весілля. В той час, як у ЗМІ поширювалися чутки про можливе розлучення пари через відстань, Матвієнко виклала у соцмережах архівне фото з того дня, коли вони одружилися.

Нареченою Тоня була у білосніжній сукні до підлоги з довгою фатою, а Мірзоян постав у чорному фраку.

Тоня Матвієнко в розлуці з Мірзояном стала нареченою і одягла весільну сукню
Тоня Матвієнко в розлуці з Мірзояном стала нареченою і одягла весільну сукню

Вочевидь, знаменитості дуже дорожать своїми стосунками та після перемоги більше ніколи не розлучатимуться. Цікаво, що їхня історія кохання починалася з бурхливого засудження публікою – заради Матвієнко Арсен пішов від першої дружини, з якою виховував двохдітей.

Схожі статті