Філіп Кіркоров скористався нагодою та поруч з Могилевською заспівав українською: “Народний артист України”

У мирні часи Філіп Кіркоров з великим задоволенням їздив до України та заробляв гроші на українських слухачах, однак це вже далеко в минулому.

З початком повномасштабної війни росії проти України багато публічних людей показали свої справжні обличчя, які роками ховали за фальшивими усмішками.

Надзвичайним розчаруванням для українців стали Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Йолка, Наташа Корольова, Анна Сєдокова, MARUV – усі вони народилися на українській землі, але коли Батьківщина потребує їхньої активної громадянської позиції, ці зірки обрали мовчазну позицію та роблять вигляд, наче нічого не відбувається.

Українки Оксана Марченко, Лариса Доліна, Лоліта Мілявська і Таїсія Повалій взагалі висловили свою лояльність та підтримку вторгненню. Серед російських знаменитостей такі стовпи естради як Микола Басков, Поліна Гагаріна, Олег Газманов, Вікторія Дайнеко, Григорій Лепс, Стас Михайлов, Сергій Лазарєв не відрізнилися антивоєнною позицією.

Оля Полякова та Кіркоров
Філіп Кіркоров скористався нагодою та поруч з Могилевською заспівав українською

Є й ті, хто намагається всидіти на двох стільцях одночасно. Наприклад, Філіп Кіркоров публічно підтримує Оксану Марченко, однак війну за ці декілька місяців ніяк не прокоментував. А в соціальних мережах тим часом згадали, як він співав українською разом з Наталкою Могилевською.

@wikimuz_ua

#натальямогилевская #филиппкиркоров #яскажутобівау #дует

♬ оригінальний звук – Українська Музика

Ось що з цього приводу пишуть коментатори:

  • “Кіркоров після перемоги України”;
  • “Він же і з Зеленським дружив. В скількох фільмах студії “Квартал 95″ знімався, на концертах Кварталу часто бував. Але виявився хв*йдою”;
  • “А нічого, що він народний артист України?”;
  • “І що ж пішло не так?”.

До речі, суперник Кіркорова на серце Алли Пугачової Максим Галкін виявився куди більш сміливим та людяним – гуморист відхрестився від путінської росії, виїхав з родиною за кордон і перераховує кошти з концертів на потреби українців. Детальніше про це в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.