Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та показав наречену: мама Сердючки Білоконь засяяла від щастя

Відомий український виконавець Андрій Данилко засвітився під час святкування розкішного та гучного весілля. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко створив репертуар, який є вельми популярним на торжествах. Особливо це стосується весіль. Більше 20 років артист розважає гостей на подібних заходах. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неможливо знайти кадрів з замовлень. Однак, клієнти Андрія не можуть стриматися та хизуються присутністю Данилка на їхньому весіллі.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та показав наречену

Так, нещодавно в мережі з’явилися нові знімки, які були зроблені під час святкування весілля. Фігурою, яка привертала усю увагу до себе був, звісно,  Андрій Данилко, який виступав в образі Вєрки Сердючки. Поруч з ним, як завжди знаходилася Інна Білоконь, яка сяяла та випромінювала хороший настрій.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та показав наречену

Оператор засвітив і наречених, які відрізнялися неймовірною вродою. Немає сумнівів, що на весілля вони витратили шалені суми, але гості були більш ніж задоволені, та з задоволенням йшли на танцпол, аби тільки підтанцювати Вірці Сердючці.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та показав наречену

Нагадуємо, що в період війни Андрій Данилко залишився на просто в Україні, але навіть не покинув своєї квартири, яка знаходиться в центрі Києва. Чоловік декілька разів заявив журналістам, що ні в якому разі не покине свого дому, і зустріне окупанта, якщо це звісно станеться, біля своїх дверей, захищаючи домівку.

Також артист не так давно дав концерт в метрополітені, одягнувши замість концертного костюму військову форму. Згодом з’ясувалося, що до концерту Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, чому досі немає сім’ї. Виявляється, Данилко намагався стати сім’янином, але в нього не вийшло і він більше не намагається відновити спроби.

Схожі статті