38-річний Даніель Салем повідомив, що отримав контузію на фронті під час бою: “Ліве вухо наврядчи чутиме”

Український телеведучий Даніель Салем повідомив, що він отримав контузію під час виконання службових обов'язків. Як зараз почувається артист — читайте далі.

З 24 лютого, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росіян на територію України, життя буквально кожного українця змінилося назавжди. Представники вітчизняного шоу-бізнесу не стали виключенням і теж були змушені забути про концерти з повними залами та гламурні вечірки. Зараз артисти, ведучі та актори об’єдналися заради спільної перемоги.

Кожен “воює” на своєму фронті й допомагає тим, чим може. Дехто розповсюджує важливу інформацію, маючи досить велику аудиторію в особистих блогах, деякі музиканти організовують благодійні концерти в Європі й Америці, інші – їздять до бійців або перенеленців підняти моральний дух. Хтось волонтерить, а хтось взяв зброю в руки й пішов боронити Україну – серед них опинився і телеведучий і ресторатор Даніель Салем, який зараз служить в ЗСУ.

Даніель Салем служить у теробороні
Даніель Салем служить 

У своєму особистому блозі Салем час від часу ділиться новинами з фронту й показує, як проходять його теперішні робочі дні. Так телеведучий опублікував відео, на якому відзняті декілька моментів рутини бійців ЗСУ.

Даніель показав, як він разом із побратимами п’є каву, вирушає на бойові завдання, а також деякі поранення військових. Сам ведучий зізнався, що під час одного з боїв він отримав контузію, а чотири інші бійці його загону вийшли з легкими пораненнями – зараз їх готуються вивезти у безпечне місце.

“Близько… Люблю тебе, моя Україно! Не втомлююся говорити тобі про це! Воїни! Козаки! Брати! Ліве вухо навряд чи буде чути, легка контузія, а так я в строю”, – написав Салем у своїй публікації.

Нагадаємо, що вдома Даніеля Салема чекають дружина та маленька донька. Окрім того, він зізнався, що мріє удочерити дівчинку, яка втратила батьків через війну.

Схожі статті