Після втечі з України Влад Яма бігає на березі моря, поки колеги захищають країну: де зараз зірковий хореограф

Зірка "Танців з зірками" Владислав Яма з лютого місяця не розкриває місце свого знаходження, однак продовжує активно вести соціальні мережі.

Влад Яма – один із найбільш популярних чоловіків-зірок в українському шоу-бізнесі. Він увірвався до вітчизняного бомонду на початку нульових, коли взяв участь у шоу “Танці з зірками” на “плюсах”, де танцював з Наталею Могилевською. Згодом його почали запрошувати в якості судді на “Танцюють всі”, “Україна має талант” і, звісно, “Танці з зірками”, які допомогли йому одного дня прокинутися відомим.

Аудиторія прихильників Ями поступово збільшувалася. Зараз за його особистим блогом у соціальних мережах слідкують понад 540 користувачів. Їм цікаво спостерігати не лише за професійним ростом Влада, а й за його особистим життям – хореограф одружений з колегою по паркету Ліліаною та виховує разом з нею сина Леона.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною і сином

Зараз Влад Яма разом з родиною не розкриває місця свого знаходиться. Від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію Україну зіркова родина перебувала в себе вдома у Києві. Однак потім Влад, його дружина Ліліана та син Леон покинули домівку.

З лютого місяця хореограф періодично публікує старі архівні фотографії, пригадуючи мирне життя. Нещодавно в особистому блозі він опублікував кадр з відпочинку, на якому він бігає на березі моря.

Влад Яма бігає на березі моря
Влад Яма бігає на березі моря

“Сьогодні теж бігав, але не там”, – зазначив зірковий танцівник у підписі.

Сам Влад не лише приховує інформацію щодо свого місця перебування, а й замовчує факти щодо його діяльності. Відомо, що Влад зараз проводить онлайн майстер-класи з танців. Однак чи займається він волонтерською діяльністю абощо – невідомо.

Схожі статті