43-річний Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку: “Відмовився від неї”

Що насправді сталося між молдавським мачо Даном Баланом та українською поп-дівою Тіною Кароль, і чому зараз зірки майже не спілкуються тепер?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан з’явився в українському шоу-бізнесі та справив справжній фурор. Ще більших пристрастей додав їхній відвертий флірт з поп-дівою Тіною Кароль на шоу “Голос країни”. Глядачі були впевнені, що зірки перебувають у романі, 1 продюсер вокального проекту Володимир Завадюк раптово розбив їхні мрії. Виявилося, що їхня симпатія була грою.

Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку

Шанувальники зірок вирішили, що вони їх обманули. Розпочався справжній скандал. Тим часом наближені до Дана та Тіни говорили про те, що насправді співак з самого початку дуже цікавився Кароль і саме його поведінка та симпатія наштовхнули продюсерів на думку, що цю ідею необхідно розвивати.

Втім, користувачі мережі говорять про те, що Тіна повірила у почуття Дана. Так склалося, що фанати співачки вважають, нібито здебільшого самопіаром займався саме молдавський виконавець, а поп-діва натомість сама повірила у можливі стосунки.

Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Інші ж вважають, що Тіна і сама розуміла на що підписується і була не проти такого ходу.

Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Так чи інакше, але Дан відмовився визнавати, що вчинив негарно, а також заявив, що обману взагалі не було і його почуття до поп-діви цілком реальні. Натомість співачка пережила скандал тихо та без емоцій. Цікаво, що працівники, які співпрацювали з артистами, але знаходилися поза кадром розповідають різні речі: хтось каже, що Дан не міг відвести очей від Тіни Кароль, а хтось повідомив, що вони навіть не вітаються, коли камери виключені.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.