Як виглядає колишня дружина чоловіка Лілії Ребрик, у якої телеведуча відбила: “Не він перший, не він останній”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик багато років тому знайшла щастя у союзі з Андрієм Диким, який на той час не був холостяком. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик зуміла побудувати щасливу та міцну родину. Зараз вона виховує двох маленьких донечок, бере участь у зйомках та насолоджується заміським життям у своєму будинку під Києвом. Але чого це їй коштувало?

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Як виглядає колишня дружина чоловіка Лілії Ребрик, у якої телеведуча відбила

Як виглядає колишня дружина чоловіка Лілії Ребрик, у якої телеведуча відбила

Так, на момент зустрічі з Андрієм Диким Лілія не була вільною жінкою, в свою чергу у танцівника також була дружина з якою він перебував у цивільному шлюбі.

Колишня дружина Андрія Дикого була знайома з Лілією Ребрик
Як виглядає колишня дружина чоловіка Лілії Ребрик, у якої телеведуча відбил

Колись танцівник намагався побудувати щасливе життя разом зі своєю колегою. Неймовірної краси жінка не змогла втримати біля себе хореографа, який був полонений чарівністю Лілії.

Як виглядає колишня дружина чоловіка Лілії Ребрик, у якої телеведуча відбила. Андрій Дикий та його партнерка Ірина

Варто відзначити, що телеведуча ніколи не приховувала того факту, що заради створення власної сім’ї розбила чужу. Совість знаменитість не мучає. В одному зі своїх інтерв’ю Лілія чесно прокоментувала свою позицію:

“Не він перший, не він останній”

Власне, Ребрик довірилася коханому, який проявив невірність до іншої жінки, і на диво, не помилилася. Варто відзначити, що про свого обранця в інтерв’ю вона розповідала набагато менше, нібито спеціально обходячи тему власної невірності.

Як склалася доля колишньої дружини Андрія невідомо, але Лілія та її благовірний виховують дівчаток Діану та Поліну, добре заробляють і тримаються у першому ешелоні шоу-бізнесу. Старша донька зіркового подружжя навіть встигла отримати акторський досвід у зйомках серіалу. Батьки намагаються зробити усе можливе, щоб їхні спадкоємиці змалку були вхожі у світське коло.

Схожі статті