Молода дружина Віктора Павліка після розбитої губи показала гематому на пів ноги: хто в сім’ї розпускає руки?

Молода дружина Віктора Павліка Катя активно веде свій блог, в якому розповідає про все, що відбувається з її родиною. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український виконавець Віктор Павлік декілька років тому учетверте одружився на молодій дівчині Каті, яка певний період часу виконувала обов’язки його концертного директора. Зараз вона є не тільки благовірною артиста, але і матір’ю його сина Михайла. Дівчина активно веде соціальні мережі і заробляє за допомогою особистого блогу.

Віктор Павлік розпускає руки? Молода дружина зірки не змогла приховати від фанатів посинівшу ногу

Молода дружина Віктора Павліка не змогла приховати від фанатів посинівшу ногу

Останнім часом Каті дуже не щастить. Декілька днів тому вона скаржилася на розбиту губу. Справа в тому, що Михайлик став дуже активним хлопчиком і випадково вдарив маму.

Молода дружина Віктора Павліка не змогла приховати від фанатів посинівшу ногу. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Тільки-но пройшла перша травма, як з’явилася інша. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї ноги, на якій з’явилася величезна гематома. На цей раз ніхто з членів родини не докладав своєї руки. Катя просто вдарилася ногою об ліжко.

Молода дружина Віктора Павліка не змогла приховати від фанатів посинівшу ногу. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Нагадуємо, що Катя стала матір’ю рівно рік тому. Молода дружина Віктора Павліка народжувала у приватній клініці в Києві і допомогла з’явитися на світ здоровому хлопчику, який приніс щастя у життя музиканта. Для Віктора Франковича це був чарівний день, адже до цього він поховав свого молодшого сина Павла, який помер від саркоми.

Тривалий час музикант був вимушений залишатися у попередній сім’ї, маючи коханку. Уся справа полягала в тому, що він не хотів покидати сина, який боровся за своє життя, а потім вирішив все ж таки піти і більше не лікуватися. Свої останні дні Павло провів в інвалідному візку.

Схожі статті