|
18.06.2022 22:31

Максим Галкін нарешті показав дітей у свій день народження: Гаррі — копія Кіркорова, а Ліза писана красуня

Максим Галкін полетів три місяці тому з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми Лізою та Гаррі до Ізраїлю. Подружжя пояснило свій від’їзд канікулами у двійнят і тим, що Примадонні необхідно поправити здоров’я. Щойно гуморист залишив країну, він перестав тішити шанувальників звичним контентом, пояснюючи це пригніченим станом через війну в Україні. Проте наразі відновив публікацію сімейних кадрів.

Максим Галкін нарешті показав дітей у свій день народження

Гуморист Максим Галкін 18 червня відзначає день народження.  На особистій сторінці в соціальній мережі  Інстаграм він поділився своєю свіжою фотографією, на якій показав родину у повному складі. Неможливо не помітити, що син Гаррі стає дуже схожим на колишнього чоловіка Алли Борисівни, а Ліза перетворюється на неймовірну красуню.

До речі, артисту виповнилося 46 років. Він уже кілька місяців разом із дружиною Аллою Пугачовою та дітьми живе та дає концерти в Ізраїлі, не виїжджаючи до російської федерації.

Варто відзначити, що дітей Алла та Максим одразу ж влаштували до школи, тож переїзд ніяк не відобразився на спадкоємцях і ба більше, Гаррі вражає своім позитивом, а його сестра просто квітне на очах.

Нагадуємо, не так давно у мережі з’явилося інформація, що в Максима Галкіна та Алли Борисівни відбирають їхній замок через те, що вони публічно підтримали Україну. У подружжя залишилася нерухомість у Кесарії, де вони зараз проживають, а натомість про долю замка гуморист не поспішає розповідати фанатам.