“Марш Турецького”: актори, які пішли з серіалу назавжди

"Марш Турецького" - детективний серіал, який почали показувати у 2000 році.

За час подій у серіалі, а це 4 сезони, змінилося чимало персонажів та акторів. Незмінним лишався виключно основний акторський склад. По закінченню зйомок стало відомо про те, що сім членів знімальної команди більше ніколи не повернуться на екрани.

Данило Перов (1968 – 2020) з’явився у 4-му сезоні серіалу “Марш Турецького”, де зіграв роль одного зі співробітників міліції Михайла Васнецова. Чоловік був єдиним сином  акторки Раїси рязанової. Окрім зйомок у кіно Данило Перов грав у театральних постановках театрів “Співдружніст молодих акторів” та “Модерн”. Смерть актора настала 21 січня 2020 року. причиною цього став тромб, що відірвався. Швидка, що приїхала на виклик не змогла врятувати Данила Перова.

Данило Перов
Данило Перов

Микола Лавров (1944 – 2000) зіграв у культовому серіалі слідчого. Актор носив звання Заслуженого артиста РРФСР. Окрім кіноролей послужний список актора налічує участь у спектаклях театрах “Санкт-Петербурзький ТЮГ”, “Академічний Большой драматичний театр ім. Г. О. Товстоногова” та “Академічний малий драматичний театр”. Помер чоловік у Санкт-Петербурзі від обширного інфаркту.

Микола Лавров
Микола Лавров

В’ячеслав Тітов (1971 – 2011) відомий ролями у кіноісторія “Глухар” і “Марш Турецького”. В останньому актор зіграв старшого лейтенанта міліції Семенова. Сам В’ячеслав Тітов був вбитий у власній квартирі. Зловмисника знайшли лише через два роки.

В'ячеслав Тітов
В’ячеслав Тітов

Ігор Кашінцев (1932 – 2015) відомий ролями у 144 картинах і 144 театральних постановках. У серіалі “Марш Турецького” актор зіграв колишнього генерала КГБ. Відомий тим, що став майстром епізодичних ролей.Помер актор у віці 82 років від затяжної хвороби. Про це повідомили колеги актора з Театру ім. В. Маяковського. Також грав у театрі МХТ ім. Чехова, Театрі на малій Бронній, Новому драматичному театрі та інших. Ігор кашинцев носив звання Заслуженого артиста РРФСР і Народного артиста Росії.

Ігор Кашінцев
Ігор Кашінцев

Андрій Невраєв (1949 – 2018) був задіяний у 58 проектах. У серіалі зіграв роль агента під прикриттям, який потрапив до в’язниці. Співпрацював з “Міжнародною Чеховською лабораторією”, грав у “Омському ТЮГ”, Новосибірському театрі “Глобус” та “Театрі імені Єрмолової”. За словами колег актора, незадово до смерті він переніс операцію на судинах в ногах. Вони вважають, що після операції почалися серйозні ускладнення, яких організм актора не витримав.

Андрій Невраєв
Андрій Невраєв

Дмитро Бруснікін (1957 – 2018) до кінця життя працював у Експериментальному театрі нової драми “Практика”, а до цього був членом труппи театру МХТ ім. Чехова та МХАТ. У серіалі “Марш Турецького” акторові дісталася роль члена уряду Євгена Марченко. Дмитра Бруснікіна нагородили званнями Заслуженого артиста РФ та Заслужений діяч мистецтв РФ. У доробку артиста, режисера, актора театру і кіно та сценариста понад 74 роботи у 65 проектах. Помер актор у 2018 році після тривалого лікування у Боткінській лікарні.

Дмитро Бруснікін
Дмитро Бруснікін

Сергій Шеховцов (1961 – 2018) зіграв у двох епізодах відомого серіалу “Марш Турецького”. Популярність актору принесла роль у іншій картині під назвою “Під полярною зіркою”. Помер актор під час прогулянки з собакою від зупинки серця у 2018 році.

Сергій Шеховцов
Сергій Шеховцов

Всі актори, що пішли з життя виконували у картині другорядні ролі, але від цього їхній внесок у розвиток театру і кіно меншим не стає.

Схожі статті