Камалія вперше розповіла, що розсталася з чоловіком Захуром: забрав обидвох дочок та кинув дружину

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла, чому залишилася в Україні без родини, а війну зустріла у компанії мами. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Камалія 24 лютого знаходилася у себе вдома разом зі своєю мамою Інною Петрівною. Підписники одразу звернули увагу на те, що поруч з нею не було ані чоловіка, ані дочок. Виявляється, вже на той момент родина була розлучена.

Камалія вперше розповіла, що розсталася з чоловіком Захуром

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії
Камалія вперше розповіла, що розсталася з чоловіком Захуром

Уся справа в тому, що її чоловік, бізнесмен Мохаммад був попереджений про велику імовірність нападу російської федерації на території України, тому заздалегідь подбав про безпеку власних спадкоємиць. Арвбелла та Мірабелла покинули Україну та перебралися до Великобританії разом з батьком.

Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині
Камалія вперше розповіла, що розсталася з чоловіком Захуром

Про це, Камалія розповіла журналістам програми “Зірковий шлях”. Зірка пояснила, що чоловік не хотів з нею розставатися і вмовляв її поїхати разом з ним. Втім, артистка твердо наполягала на тому, що буде зі своєю батьківщиною, хоч би що не було. Врешті-решт Захур вирішив попіклуватися про дочок, адже, Камалія — доросла жінка і може вирішувати, що їй робити.

Втім, через декілька тижнів він все-таки вмовив співачку забратися з України, натиснувши на її материнські почуття. Мовляв, їхні доньки не мають залишитися без матері. Тільки тоді, Камалія забрала маму та рушила до Європи. Однак Інну Петрівну надовго не вистачило і вона повернулася.

Варто відзначити, що зірка разом з чоловіком та дітьми проживає у будинку старшої спадкоємиці мільярдера Тані. Чому бізнесмен разом з дружиною не поїхали до готелю або свого будинку в Англії незрозуміло, тим паче, що в будинку Тані є також інші біженці.

Схожі статті