Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу: змінив роботу хореографа на дещо інше

Знаменитий український хореограф Влад Яма декілька місяців приховував своє реальне місцеположення, але видав себе. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Відомий український хореограф Влад Яма просто обожнює Сполучені Штати Америки, тому зовсім не дивно, що у якості прихистку він обрав цю країну.

Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині
Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу

Сам танцівник не поспішає розкривати деталі, та й взагалі будь-яку інформацію пов’язану з його нинішнім місцем проживання. Однак інформація про його акаунт говорить про те, що власник сторінки знаходиться саме в Сполучених Штатах.

Варто відзначити, що велика кількість артистів приховала можливість відстежувати їхнє місце знаходження для фанатів, але Влад не став цього робити, можливо все ж таки з огляду на довірливі стосунки з аудиторією.

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу. Скріншоти особистої сторінки хореографа

Декілька місяців зірка був без роботи, але нещодавно вирішив утримувати родину та запропонував підписникам брати в нього уроки танців онлайн. Варто відзначити, що свіжими знімками він не ділиться, але щоб підтримувати популярність свого блогу оприлюднює архівний контент.

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу. Скріншот особистої сторінки хореографа

Так, нещодавно він показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію про яку йому нагадав Facebook. Зірка відчув сором, адже на цій фотографії він постав з газонокосаркою на подвір’ї свого заміського будинку в Києві та запропонував користувачам послуги газонокосильника.

Варто відзначити, що в середині зими Влад дуже дивно поводився. Через загрозу війни хореограф розтягу був канікули в Сполучених Штатах, але врешті-решт був вимушений повернутися додому. Через пару тижнів війна таки розпочалася.

Схожі статті