Олег Винник вже не повернеться до України? Повелитель вовчиць не втримав свою таємницю: “Залишуся в Європі”

Знаменитий український виконавець Олег Винник продовжує інтригувати своїх шанувальників незрозумілою поведінкою. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Хмари навколо знаменитого українського виконавця Олега Винника продовжують збиратися. Шанувальники мріють дізнатися, де ж знаходиться їхній кумир і чому мовчить про своє місцеположення; чи втік він, як вони вважають, або ж дійсно залишається в Україні.

Олег Винник більше не повернеться до України?
Олег Винник не втримав свою таємницю

Варто відмітити, що до обговорень вже долучаються і зірки. Так, Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Олександр Еллерт, Валерій Харчишин, DJ Мадонна та інші публічно обговорюють, чи дійсно Олег Винник знаходиться в Німеччині.

Олег Винник не втримав свою таємницю

Варто відзначити, що Суперблондинка вирішила вигородити свого друга та колегу від людського осуду та заявила, що в Олега проблеми зі здоров’ям. Деякі підписники зірки також помітили, що він виглядав на останніх відео дуже погано.

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
Олег Винник не втримав свою таємницю

Але кількість людей, які звинувачують його у втечі з України переважає. Одні впевнені, що він знаходиться в Німеччині, інші не мають сумнівів, що він просто покинув батьківщину і знаходиться десь в Європі. Його шанувальники просять припинити мовчати, а хейтери завалюють його сторінку звинуваченнями та провокаційними текстами.

Олег Винник не втримав свою таємницю. Скріншот коментарях під публікацією Олега

Цю ситуацію погіршує той факт, що декілька років тому Олег Винник потрапив у політичний скандал. Справа в тому, що повелитель вовчиць взяв участь у зйомках соціального ролику, в якому знаменитості публічно підтримували анексію Криму. Тоді йому вдалося уникнути наслідків, які йому загрожували. Артист на всю Україну заявив, що не розумів сенсу ролику і ніколи б не взяв участь у ньому, якщо б знав, про що він. Мало хто повірив у це, але відмова Олега підтримувати анексію після виходу ролику у світ йому допомогла.

Схожі статті