37-річна Тіна Кароль показала округлий живіт та вразила фанатів новиною: “Малюк в животику надихає дуже”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль засвітила округлий животик та сколихнула мережу імовірно вагітністю. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль більше 10 років тому дала життя своєму первістку Веніаміну. З тих самих пір артистка лише говорила про можливе поповнення у своїй сім’ї, але ніколи не ділилася навіть планами на вагітність. Це пов’язано з тим, що її чоловік Євген помер, а іншого вона так і не знайшла.

Тіна Кароль показала округлий живіт та вразила фанатів новиною

Багато років артистка витратила на те, щоб прийти до тями після свого горя. Єдиного сина вона відправила навчатися до Великобританії, де він має отримати блискучу освіту, а сама вічно зникає на гастролях Україною та країнами пострадянського простору.

Втім, не так давно їй вдалося сколихнути мережу виглядом своєї фігури. Так, на фанатському акаунті в соціальній мережі Instagram, який був присвячений творчості поп-діви, опублікували кадр, на якому зірка постала з круглим животом.

Тіна Кароль показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною
Тіна Кароль показала округлий живіт та вразила фанатів новиною

Шанувальники поділилися думкою, що зірка все ж таки знаходиться при надії. Втім, зважаючи на схильність знаменитості до зайвої ваги, цілком імовірно, що насправді вона про щільно повечеряла.

Тіна Кароль показала округлий живіт та вразила фанатів новиною

Нагадуємо, що не так давно зірці приписували роман з її менеджером Павлом Орловим. Після спільної фотографії, на якій зірки трималися за руки, шанувальники Тіни Кароль вирішили, що вона вступила у стосунки зі своїм підлеглим. Тим паче, що світлина була зроблена під час святкування Нового року, що лише посилило підозри шанувальників про те, що артистка та її піарчик насправді не просто пов’язані роботою. Втім, підтвердження цієї новини так і не було, як і її спростування.

Схожі статті