Як в молодості виглядали Таїсія Повалій, Наталя Мосейчук та інші старожили українського шоу-бізнесу: час минув

Український шоу-бізнес на сьогоднішній день доволі різноманітний і цікавий. А як виглядають зараз ті, хто стояв у його витоків на початку 90-х - дивіться далі.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій у молодості
Таїсія Повалій у молодості

Сьогодні ім’я 57-річної співачки викликає в укаїнських меломанів, в основному негатив, хоча на початку 90-х Таїсія Повалій подавала великі надії для української естради. Красуню-блондинку обожнювали фанати, тож вона швидко набирала популярності. Сучасна Повалій абсолютно не схожа на в себе в молодості – її обличчя перекроєне пластичними хірургами, а імідж зіпсований громадянською позицією.

Ада Роговцева

Ада Роговцева в молодості
Ада Роговцева в молодості

Складно уявити вітчизняний кінематограф без Ади Роговцевої. Саме вона була однією з перших актрис часів незалежності, хто стояв у витоків формування українського кіно. Роговцева продовжує працювати навіть після 80-ти років, а у вільний від роботи час займається волонтерською діяльністю.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко у молодості
Руслана Лижичко у молодості

Руслана Лижичко – невід’ємна частина історії українського шоу-бізнесу. Сама вона стала першою, хто приніс Україні перемогу на пісенному конкурсі Євробачення, було це в 2004 році. Наступного року артистка святкуватиме свій 50-й день народження. Однак її фанати все ще пам’ятають молоду співачку, яка прославляла гуцульські пісні.

Оксана Білозір

Оксана Білозір у молодості
Оксана Білозір у молодості

Оксана Білозір – співачка, яка прямо асоціюється саме з естрадним співом. Зараз вона відома своїм жіночним стилем, з пишними зачісками та довгими яскравими сукнями. Однак у молодості Білозір мала коротке каре, носила легкий макіяж та більш прості наряди.

Наталія Мосейчук

Н
Наталія Мосейчук у молодості

А ось старожилка українського телебачення Наталія Мосейчук довгі роки не змінює свій образ – як і на початку кар’єри вона надає перевагу каре і темному волоссю.

Схожі статті